Pensiunea Leaganul Bucovinei Suceava

„Leagănul Bucovinei” Guest House 4* oferă cazare în Suceava, în nord-estul Romaniei, vechea capitală a statului Moldova, unde a domnit marele Ștefan, apărătorul creștinismului, ctitorul a numeroase obiective turistice actuale.

Restaurantul cu interior de lemn pictat, ofera bucatarie traditionala, este disponibil in cladirea principala a la carte.

Situată la 15 min. de centrul nou pentru: Primarie, Spital, Universitate, magazine și restaurante, aproape de zona de lacuri (pentru pescuit si plimbari), Pensiunea „Leagănul Bucovinei”4* se afla la 40 km. de Mănăstirea Voroneț.

„Leagănul Bucovinei” Guest House 4* ofera tururi care includ priveliști din Bucovina și mănăstirile pictate, datând din sec. XV cu faimoasa „Judecata de Apoi” (sau a doua venire a lui Iisus) la Mănăstirea Voroneț, și faimoasa „Scara virtuților” la Mănăstirea Sucevița.

Zona mănăstirilor și ținutul bio al Bucovinei, are o concentratie de 39 de schituri si manastiri, cu moaste sfinte si pictura murala, unele sunt patrimoniu UNESCO.

Facilitati cazare Pensiunea Leaganul Bucovinei

✅ Acc. Tichete Vacanta
✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Bucovina, cunoscuta sub numele de Tara codrilor de fagi, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si este recunoscuta in toata lumea pentru manastirile pictate. Frumusetea Bucovinei este data de
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.