Pensiunea Krystal BAILE FELIX

Pensiunea Krystal se afla la circa 10- 15 minute de mers pe jos de strandul Felix si la 3 minute de mers pe jos de hotel President .Hotelul avand piscina cu apa termala si este deschis pana tarziu in noapte!

NOU!!!!! Hotel President a deschis primul AQUA PARK din Statiunea Baile Felix la cele mai ridicate standarde !!! NOU!!!!! NOU!!!!!

Pensiunea dispune de 6 camere dotate cu pat matrimonial, TV si baie proprie.Turistii avand acces la bucataria pensiunii si la frigider.La cerere se poate pune si pat suplimentar in limita paturilor disponibile la pretul de 20 ron / noapte.

Facilitati cazare Pensiunea Krystal

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Parcare
✅ Transport auto
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Baile Felix Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este unica in Europa si printer putinele statiuni din Romania care stau la dispozitia turistilor tot timpul anului. Acest lucru se datoreaza in special apei termale care pe langa efectele..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.