Pensiunea Empire Baile 1 Mai

  Bazinul de interior cu apa termala 33-34 de grade( sistem jacuzzi ), deschis in perioada de extrasezon (01.10.-30.04.) si piscinele exterioare cu apa termala 33-34 grade, deschise in sezon ( 01.05.-30.09) cu un program de functionare zilnic intre orele 09:00 - 20:00, impreuna cu sauna si salonul de masaj, cu acces direct din pensiune, ofera clipe de rasfat si relaxare. Evadati din stresul vietii cotidiene si veniti intr-o oaza de calm si pace unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Vino sa le descoperi !
Situata in zona linistita a Bailor 1 Mai( la 1,5 km de Baile Felix), departe de agitatia orasului, Pensiunea Empire se doreste sa fie oaza de liniste pe care o cautati.
Aveti la dispozitia dumneavoastra 4 apartamente si 8 camere amenajate dupa un stil clasic-4 margarete, cu mobila din lemn masiv, 6 camere, 1 apartament si 1 camera cu 4 locuri in stil modern- 3 margarete alaturi de un restaurant elegant, cu o oferta variata, adaptata oamenilor cu gusturi rafinate.lar in zilele calduroase de vara, terasele din jurul piscinelor vor da un plus de farmec sederii la Pensiunea Empire.

Facilitati cazare Pensiunea Empire

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.