Pensiunea Empire Baile 1 Mai

  Bazinul de interior cu apa termala 33-34 de grade( sistem jacuzzi ), deschis in perioada de extrasezon (01.10.-30.04.) si piscinele exterioare cu apa termala 33-34 grade, deschise in sezon ( 01.05.-30.09) cu un program de functionare zilnic intre orele 09:00 - 20:00, impreuna cu sauna si salonul de masaj, cu acces direct din pensiune, ofera clipe de rasfat si relaxare. Evadati din stresul vietii cotidiene si veniti intr-o oaza de calm si pace unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Vino sa le descoperi !

Situata in zona linistita a Bailor 1 Mai( la 1,5 km de Baile Felix), departe de agitatia orasului, Pensiunea Empire se doreste sa fie oaza de liniste pe care o cautati.

Aveti la dispozitia dumneavoastra 4 apartamente si 8 camere amenajate dupa un stil clasic-4 margarete, cu mobila din lemn masiv, 6 camere, 1 apartament si 1 camera cu 4 locuri in stil modern- 3 margarete alaturi de un restaurant elegant, cu o oferta variata, adaptata oamenilor cu gusturi rafinate.lar in zilele calduroase de vara, terasele din jurul piscinelor vor da un plus de farmec sederii la Pensiunea Empire.

Facilitati cazare Pensiunea Empire

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Baile Felix Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este unica in Europa si printer putinele statiuni din Romania care stau la dispozitia turistilor tot timpul anului. Acest lucru se datoreaza in special apei termale care pe langa efectele..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.