Pensiunea CONNYLAND Baile Felix

Pensiunea Connyland este situata in statiunea Baile Felix ...

in apropierea strandurilor termale ,a bazelor de tratament ,in apropierea centrului localitatii , a locurilor de distractii oferite de statiune.

Pensiunea ofera posibilitatea petrecerii unui sejur placut intr-un cadru rustic natural inconjurat de padurea de stejari Felix,cu servicii de cazare si demipensiune de calitate ,parcare auto in incinta ,minibaza sportiva,amenajare piscicola ,gradina cu bucatarie de vara, sala de mese etc.

Oferim

cazare la preturi minime si confort de apreciat,gratuitati ,reduceri de tarife la stranduri,locatie deosebita in oaza de verdeata a riului termal si padurea de stejari Felix.

Pensiunea pune la dispozitia turistilor un complex de casute de vacanta, ofera servicii de cazare si demipensiune de calitate , intermediaza accesul la strandurile termale la un tarif redus,consultatii de specialitate gratuite si efectuarea tratamentului in regim ambulator ( patru proceduri gratuite/ zi /10 zile pentru persoane asigurate) in imediata apropiere a pensiunii; ofera posibilitatea petrecerii unui sejur placut si asigura la cerere confortul de cazare dorit. Locatia pensiunii o constituie un original cadru rustic in imediata apropiere a centrului statiunii, pe D.N. 79 Oradea-Felix-Beius,cu mult spatiu verde natural ,inconjurat de padurea de stejari Felix,piriu termal ,la o distanta mica de stranduri ,baze de, zona separata de zgomotul stresant al statiunii.Beneficiati de seriozitate ,confortul dorit ,odihna ,tratament balnear ,relaxare si sejurul dorit.

Va OFERIM :

- cazare in camere, vile si casute de vacanta

- spatiu relaxant,rustic natural cu padurea de stejari,piriu termal,amenajari pentru deconectare,jocuri sportive si mult spatiu verde, in cea mai linistita si feerica zona ,in apropierea centrului ,insa izolat de zgomotul statiunii.- demipensiune ( la cerere) cu meniuri naturiste.

- relaxare in strandurile cu ape termale autentice,( pentru minim 3 zile –abonament cu pret redus), la distanta mica de pensiune ( 3-5 minute de mers pe jos),izvoare termale de mare adincime ( peste 3 Km ) cunoscute inca din vremea ocupatiei romane si a Imperiului Hazburgic ca izvoare termale, puternic mineralizate si usor radioactive, tamaduitoare cu efecte deosebite pentru organism.

- „O MICA VACANTA DE REFACERE si RECREERE ” :Tratament balnear cu 4 proceduri gratuite pentru sejur de 10 zile .Relaxare in strandurile termale si aquaparc,cu acces preferential tarife reduse.

- excursii in zona ( pesteri,rafting pe Crisul Repede,pescuit sportiv,vinatoare,cetetea Oradea,Avenul vulcanic Betfia,Rezervatia turistica Cetatile Ponor,Stina de Vale), sau in Ungaria si Austria.La mica distanta de statiunea Baile Felix, adincurile dealului Somleu ascund un tenebros si veritabil monument al naturii numit impropriu de localnici "Craterul de la Betfia". Avenul are o adincime de 86 metri, in trepte. Verticala putului de la suprafata masoara 54 de metri, fapt care face din obiectivul turistic o temerara provocare pentru cei pasionati de alpinism.

Tot pe dealul Somleu, se afla Rezervatia paleontologica Betfia. Aici s-au descoperit fosile din pleistocen, printre care si un mamut care poate fi vazut in sectia de stiinte ale naturii din cadrul Muzeului Tarii Crisurilor.

Lasand in urma reperele turistice locale, cura balneara si bazinele termale, satele Sinmartinului au mari sanse sa devina o baza de plecare catre alte obiective turistice ale Bihorului: Pestera Ursilor, Stana de Vale, cetatile Ponorului, pescariile de la Cefa, Valea Iadului, Pesterile Meziad si Vadu Crisului, Cetatea Oradiei, Biserica cu Luna si alte monumenta oradene. Traseele sunt deosebit de pitoresti si oricare poate fi parcurs in decursul unei singure zile.

- serate rustice cu grille,guias si palinca de Bihor.

CAZARE :confort dotare super 2 stele ( camere la vile de vacanta )....50 lei /zi/persoana

( camere la etaje inferioare parter sau etajui I,cu pat matrimonial; recame-pat extensibil:aer conditionat,acces gratuit la internet ;Tv. cablu;baie-dus in camera ;frigider ;balcon; parcare auto in incinta pensiunii, acces la bucatarie,sala de mese,gradina de vara cu foisoare,grille,amenajari sportive;padure,amenajare piscicola;in apropiere, 3-5 minute de mers pe jos, stranduri termale acoperite sau in aer liber etc.

confort standard 2 stele....cazare 40 lei / zi / persoana

camere la etajul I,cu pat matrimonial;Tv. cablu;acces gratuit la internet ;baie-dus proprie ; ;( fara balcon,aer cond. si frigider in camera );parcare auto in incinta pensiunii, acces la bucatarie,sala de mese,gradina de vara cu foisoare,grille,amenajari sportive;padure,amenajare piscicola;in apropiere stranduri termale acoperite sau in aer liber

confort 2 stele camere mansardate ....cazare 30 lei / zi / persoana

camere la etaj II casa Rustik,etaj tip mansardat,cu 2 paturi ;Tv. cablu;acces gratuit la internet ;baie-dus proprie ;( fara balcon,aer cond. si frigide

Facilitati cazare Pensiunea CONNYLAND

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Baile Felix Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este unica in Europa si printer putinele statiuni din Romania care stau la dispozitia turistilor tot timpul anului. Acest lucru se datoreaza in special apei termale care pe langa efectele..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.