Pensiunea Anette Resort Covaci

La marginea unui sat banatean, linistit si asezat, cu veri calde si ierni blande, am transformat un vis in realitate. Astfel, nastea in 2007 Pensiunea Anette, care intre timp s-a dezvoltat prin marirea numarului de camere, adaugarea de noi facilitati, si formarea unei echipe de oameni inimosi.Pe noi ne-au inspirat verdele si aerul proaspat si am cantarit bine fiecare detaliu, imbinand traditia locului cu amintirile din alte calatorii prin lume. Anette a devenit locul preferat atat pentru locuitorii din imprejurimi in cautarea unui mod placut de a-si petrece timpul liber, cat si pentru firmele care cauta spatii pentru intalniri de afaceri. La Anette se organizeaza cele mai reusite evenimente private si este si locul ideal ce ofera tot confortul pentru cei care viziteaza Timisoara. Preparatele noastre culinare o sa va surprinda!

Facilitati cazare Pensiunea Anette Resort

✅ Aer conditionat
✅ Ferma proprie
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Herculane Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din lume, a carei vechime este atestata din 153 e.n., numele acesteia fiind dat dupa descoperirea a sase statuete dedicate zeului Hercules. In perioada civilizati..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.