Pensiunea Alex Padis Doda Pilii

Situata intr-o extrem de bogata in peisaje unice, atractii turistice deosebite, ambianta naturala nemaiintalnita, in parcul natural Apuseni, PENSIUNEA ALEX-IC PONOR PADIS, dispune de 10 camere si doua apartamente cu o capacitate de cazare de 50 de locuri,restaurant,piscina interioara,parcare.Fiecare camera precum si apartamentele sunt dotate cu baie proprie si televizor.

Salonul de servire a mesei dispune de 50 de locuri, unde puteti gusta din bucatele traditionale ale zonei - balmos, mamaliga cu branza, tocanita si multe altele.

Va asteptam la PENSIUNEA ALEX, unde o sa va simtiti ca acasa, va asiguram calitatea serviciilor si va dorim a sedere placuta.

Oferte speciale (teambuilding, tabere scolare)

Facilitati cazare Pensiunea Alex Padis

✅ Acceptam animale
✅ Loc de joaca
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Apuseni reprezentina una dintre cele mai attractive destinatii turistice datorita faubei, florei, reliefului precum si a traditiilor din aceasta zona. Zona este cunoscuta si sub numele de Tara Motilor si impresioneaza prin mai multe pesteri si ghetare,..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.