Hotel Strelitia Timisoara

Strelitia Hotel Restaurant Timisoara va asteapta cu 74 camere si apartamente la preturi accesibile, restaurant cu specific traditional romanesc cat si international cu capacitate de 60 locuri. Hotelul va mai pune la dispozitie sali de nunti, botezuri si evenimente festive cat si conferinte cu o capacitate de pana la 300 persoane. Ne gasiti in Timisoara pe drumul European E70 (Bd. Simion Barnutiu 44), centrul orasului se afla la o distanta de aproximativ 2Km (5 minute cu masina sau transportul in comun) si Aeroportul International Traian vuia Timisoara la aproximativ 8Km (10 minute cu masina). Pentru clientii hotelului oferim transfer gratuit la/de la aeroport.

Facilitati cazare Hotel Strelitia

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Herculane Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din lume, a carei vechime este atestata din 153 e.n., numele acesteia fiind dat dupa descoperirea a sase statuete dedicate zeului Hercules. In perioada civilizati..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.