Hotel Moneasa Moneasa

Complexul Hotel Moneasa este situat în centrul staţiunii Moneasa şi la o distanţă de aproximativ 100 km de localitatea Arad, Oradea şi Deva. Hotelul Moneasa este categorisit la 3 stele, având 84 camere duble (**), 6 camere duble (***), 4 apartamente (***), 3 săli de conferinţă, salon protocol, restaurant categoria I - 200 locuri, bar de zi - 40 locuri, TV cablu, sală fitness, sală sport, internet, piscină acoperită cu apă mezotermală.

Complexul Balnear Moneasa (hotel, bază de tratament, restaurant, săli de conferinţă) este construit într-un stil modern de o eleganţă aparte. Albul predominant contrastează plăcut cu "explozia vegetală" din jur. Hotel Moneasa vă pune la dispoziţie facilităţile cele mai potrivite pentru trainingurile, simpozioanele sau conferinţele dumneavoastră.

Baza de tratament funcţionează din august 1984. Este prevăzută cu lift şi planuri înclinate pentru a uşura deplasarea bolnavilor imobilizaţi şi dependenţi de cărucioare cu rotile. Staţiunea nu este exclusiv una de tratament, aici existând şi posibilităţi de petrecere a timpului liber datorită bazinelor cu ape minerale, plimbărilor cu barca pe lacul de agrement din vecinătatea hotelului Moneasa, terenurilor de sport, etc.

Există, de asemenea, posibilitatea organizării de drumeţii împreună cu ghidul autorizat al staţiunii.

Facilitati cazare Hotel Moneasa

✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Masaj
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Apuseni reprezentina una dintre cele mai attractive destinatii turistice datorita faubei, florei, reliefului precum si a traditiilor din aceasta zona. Zona este cunoscuta si sub numele de Tara Motilor si impresioneaza prin mai multe pesteri si ghetare,..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.