Hotel Complex turistic Gura Diham Busteni

Complexul Gura Diham este situat la 4 Km fata de orasul Busteni,jud.Prahova,la o altitudine de 982 m,beneficiaza de un cadru natural deosebit,invaluit in liniste.Pentru cazare va punem la dispozitie 34 camere duble,dotate cu televizor,baie proprie,internet wireless gratuit,apa calda si caldura.Restaurantul are o capacitate de 250 locuri amenajate pe trei nivele,incluzand si salon pentru nefumatori.Terasa restaurantului are o capacitate de 80 locuri cu foisor amenajat pentru 10 locuri,cu gratar si protap pe baza de moara de apa care vin in completarea pachetului de servicii pentru a face sejurul turistilor cat mai placut.Pentru organizare de conferinte sau evenimente speciale,va punem la dispozitie 2 sali de conferinte cu 100 respectiv 25 locuri, amenajate modern cu ecran de proiectie,flipchart,laptop,videoproiector,internet wireless si spatiu amenajat pentru coffe break.

Facilitati cazare Hotel Complex turistic Gura Diham

Obiective turistice in zona
 
  Muntii Bucegi sunt considerati un adevarat pol energetic, un taram mistic, invaluit de mister si de taine inca nedeslusite. Varful Omu este considerat un sanctuar dacic, la fel ca cele din Retezat si Ceahlau, alaturi de care formeaza “Triunghiul de aur al D..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.