Cabana Poiana Galdei Poiana Galdei

28Km de Alba Iulia Din drumul european E81,Alba Iulia -Teius -Cluj inaine de Teius la stanga spre Galda de jos-Galda de Sus-Poiana Galdei aproximativ 12 Km.Se inchiriaza complet sau partial.Corp nou de cladire cu Living si bucatarie deschisa complet utilata.8 camere cu 2 paturi sau pat matrimonial cu baie proprie si TV HD (Digi TV) in camera.Clasificare de 4 margarete.Filigorie in curte cu gratar,plita si cuptor paine traditional.Curte 2500mp la apa curgatoare.Drum asfalt f bun pana la poarta.Posibilitati drumetii priveliste super

(chei,cacade,culmi 1233m,baile romane,alpinism,manastirea Ramet etc).Posibilitati de drumetii nelimitate pe trasee marcate.

Preturile variaza in functie de durata sederii si serviciile oferite.

Tarife: 140 lei camera / noapte.Primim si tichete de vacanta la 150 lei camera/boapte.

Facilitati cazare Cabana Poiana Galdei

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Apuseni reprezentina una dintre cele mai attractive destinatii turistice datorita faubei, florei, reliefului precum si a traditiilor din aceasta zona. Zona este cunoscuta si sub numele de Tara Motilor si impresioneaza prin mai multe pesteri si ghetare,..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.