Cazare Busteni

 
3 Stele
Pensiunea
Busteni
 
Pensiunea
Busteni
 
2 Stele
Vila
Busteni
  «  1    2  
 
  Situată la 930 de metri deasupra nivelului mării, la poalele munților Coștila și Caraiman, Vila Cristina găzduieşte un restaurant cu specific Rustic traditional românesc. Centrul şi gara oraşului Buşteni sunt la 900 m. Vila este confortab..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 45 persoane
 
  PREZENTARE HOTEL SILVA BUSTENI DE AICI ÎNCEPE DRUMUL SPRE BUCEGI!!! Hotelul Silva este amplasat in staţiunea Buşteni, str. Telecabinei, nr. 54 A, la poalele masivului Caraiman, la o altitudine de 950 m, in vecinătatea staţiei de telecabină Bu..
98  Camere | Capacitate maxima cazare 196 persoane
 
  Pensiunea Dani este situata pe partea stanga a DN1, directia Bucuresti-Brasov, la 5 min de mers pe jos de la Gara din Busteni, pe Str.Clabucetului la Nr.18 Pensiunea este formata din 3 camere la etaj (doua cu doua paturi si balcon (D si C), una cu..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 7 persoane
 
  In statiunea Busteni, hotelul se afla langa DN1 la cca 300 metrii de Gara Busteni in directia de mers spre Predeal, Brasov. Hotelul pune la dispozitia turistilor 14 camere duble si 2 suite (alcatuite dintr-o camera dubla normala, hol, baie cu cabina ..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 34 persoane
 
  Complexul Gura Diham este situat la 4 Km fata de orasul Busteni,jud.Prahova,la o altitudine de 982 m,beneficiaza de un cadru natural deosebit,invaluit in liniste.Pentru cazare va punem la dispozitie 34 camere duble,dotate cu televizor,baie proprie,in..
34  Camere | Capacitate maxima cazare 68 persoane
  «  1    2  
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.