Vila Cristina Busteni

Situată la 930 de metri deasupra nivelului mării, la poalele munților Coștila și Caraiman, Vila Cristina găzduieşte un restaurant cu specific Rustic traditional românesc. Centrul şi gara oraşului Buşteni sunt la 900 m.

Vila este confortabil pentru cerinţe (3 stele) este o afacere de familie, administrata de Familia Budu cu o experienta in domeniul ospitalitatii de mai bine de 15 ani şi are 15 camere de oaspeţi şi 3 apartamente pentru familiile cu copiii.

La reşedinţă, oaspeţii pot juca biliard, la un cost suplimentar. Grădina din jur are facilităţi de grătar, leagan şi jocuri pentru copii.

Fiecare spațiu de cazare oferă TV prin cablu, parchet şi baie privată. De asemenea, apartamentele includ o bucătărie şi o zonă de luat masa. În plus, în zonele publice este disponibil internet Wi-Fi gratuit.

Folosiţi locul de parcare gratuit pentru autovehiculul dumneavoastră. Uitaţi de rutina zilnică la un masaj binefăcător. În saună şi în jacuzzi găsiţi linişte şi relaxare. Vă stă la dispoziţie un Café/Bistro şi restaurantul tip Rustic cu un meniu traditional romanesc .Pentru evenimente speciale, petreceri, banchete, sedinte, cursuri Vila mai detine si un Salon multifunctional decorat clasic( 35 locuri) si un saon privat pentru mese festive (20 locuri)

Facilitati cazare Vila Cristina

✅ Acceptam animale
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.