Vila UNI-KOM Lacu Rosu

Cabana este situată la 16 Km de la Lacul Rosu in directia municipiului Gheorgheni.

Într-un loc liniştit printre munţi dar totuşi nu departe de oraşul Gheorgheni (jud. Harghita)in directia statiunii montana Lacu Rosu pe langa DN 12 C se află un cámin care aşteapta pe cei dornici să se odihnească, să se recreeze într-un concediu ori sfârşit de săptămână.

Aceasta locatie purtand numele: Uni-Kom are capacitatea de a gazdui 12 oameni cu tot confortul existent dar totuşi păstrând amprentele vremurilor trecute. In cabana se gasesc doua camere matrimoniale,o camera tripla cu pat matrimonial si unul simplu,si camera mansarda pentru cinci persoane cu pat matrimonial si trei paturi simple. Are 2 băi, bucătărie utilată, living, televizor, Dvd, Hi-fi. În curte se gasesc sobă utilată pentru grătar sau pentru a fierbe o ciorbă,teren de joc,teren de sport,parau,foisor,parcare pentru masini.

Cabana este dotată cu centrală termică şi un şemineu.

De aici vă puteţi deplasa cu uşurinţă la salina Praid, la staţiunea balneoclimaterică Sovata, la renumitul staţiune Borsec sau Tuşnad.

Există posibilitatea de a se face drumeţii în munţii fie pe cheile Bicazului, fie pe masivul Ceahlăului.

Aici este loc pentru orice si pentru oricine.

Atentie! Tot Cea Ce Figurează în Ofertă Se Află şi În Realitate.

Din Punctul De Vedere A Clientulu

Facilitati cazare Vila UNI-KOM

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Beauty center
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Parcare
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.