Vila OLD CARS Cristian

Pensiunea se afla in Tara Barsei, intr-o veche localitate saseasca care poarta o arhitectura specifica, cu porti inalte si case masive. Aici se mai respira inca aerul patriarhal al trecutului. In centrul localitatii se afla Biserica Fortificata Evanghelica, foarte bine conservata, care troneaza impunatoare peste asezarea din care sasii au plecat in Germania dar revin pentru a reanvia obiceiurile si traditiile. Tot aici se afla si Rezervatia Stejarilor seculari de peste 400 ani si o comunitate care nu a uitat de obiceiuri si traditii.

Oaspetii sunt asteptati intr-un ambient special, amenajat cu gust si rafinament ce imbina intr-o maniera deosebita medievalul cu modernul, punand la dispozitie o pensiune intima cu conditii deosebite de cazare.

Surpriza acestei locatii consta in modesta noastra colectie de masini de epoca.

Vila dispune de 12 locuri de cazare, in cele 6 camere cu 2 paturi, cu mobilier modern, bai proprii, balcon si TV LCD .

Pe tot parcursul sejurului, turistii au acces liber la toate dotarile vilei: living cu TV LCD cu ecran mare, salonul medieval cu o capacitate de 20-22 locuri, care are in dotare bar, vesela necesara, home cinema si gradina care ofera un loc de joaca pentru copii, fructe proaspete si delicioase.

Pentru pregatirea meselor va sta la dispozitie personal calificat care va poate sugera preparate deosebite ce se pot face la gratar, ceaun sau la cuptor. La cerere se pot organiza mese campenesti cu foc de tabara la baza noastra de Agrement Magurele din apropiere, unde se poate practica si pescuitul sportiv (trebuie doar sa aveti echipamentul necesar).

Acestea sunt doar cateva motive pentru care oaspetii nostrii isi propun sa revina la Vila Old Cars.

Facilitati cazare Vila OLD CARS

✅ Ferma proprie
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.