Vila Honor se află în inima Transilvaniei, la poalele munţilor Harghitei, sub vârful Harghita Mădăraş. Departe de agitaţia zilnică a marilor oraşe, oferă deconectare în condiţii deosebite. Un peisaj încântător, culori liniştitoare, miresme îmbătătoare, toate creând un cadru plin de pace şi armonie. Împrejurimile Vilei Honor vă oferă impresii care nu pot fi trăite privind doar filme şi fotografii. În liniştea pădurii, cu sufletul deschis la murmurul naturii, veţi reuşi cu adevărat să vă odihniţi şi să vă relaxaţi. Sunt de ajuns doar câteva zile ca să vă întoarceţi la treburile zilnice complet refăcuţi. La noi veţi aduna puteri pentru o nouă săptămână de lucru. Ţinutul Secuiesc este o adevărată bombă de energie, capabilă să insufle omului forţă într-un timp foarte scurt.
Odihna nu înseamnă inactivitate şi plictiseală! Cu toate că nimic nu vă va împiedica odihna contemplativă, dar dacă vă doriţi mai mult de atât, noi v-am creat condiţii pentru o odihnă activă: drumeţii în ţinuturi pitoreşti, călărie pe poteci de munte, urmate de mese cu specialităţi culinare din carne de vânat. Natura, în jurului Vilei Honor s-a păstrat în starea sa naturală: trăieşte, respiră, are culoare, mireasmă, glas. Şi nu în ultimul rând are gust, căci ospeţele noastre din carne de vânat nu au pereche! Un client ne-a mărturisit că s-a simţit la Vila Honor ca într-un castel de vânătoare din basm, în care a fost pentru puţin timp stăpân al întregului ţinut. Lăsaţi-vă fermecaţi de ţinutul Carpaţilor Răsăriteni!
Activităţi la Vila Honor şi în împrejurimi
Personalul nostru vă stă la dispoziţie cu o ofertă variată de petrecere a timpului liber, pentru ca nici un minut petrecut la Vila Honor să nu treacă fără folos. Drumeţiile călare au fost organizate încă înainte de construirea vilei, şi avem deja două generaţii de absolvenţi ai şcolii de călărie. Să înveţi să călăreşti un ponei islandez durează doar atât cât înveţi să mergi pe bicicletă. De la a treia oră de călărie, daca eşti începător, poţi porni în excursii cu un însoţitor.O altă caracteristică a rasei este aşa numita mişcare tölt, caracteristică numai poneilor islandezi: Ordinea pasilor este similara cu felul pasilor, astfel ăncât, la un moment dat, calul are 3 picioare simultan pe pamânt. În plus, de la un tempo foarte lent este capabil să-şi mărească în foarte scurt timp viteza până la galop. Mersul lor poate fi asemuit cu marşul forţat al militarilor. Se mai numeşte şi “running walk” (mers alergat). Datorită acestui mers, mişcarea cailor islandezi este legănată şi comodă pentru om, iar calaretul se poate ţine uşor in sa.
Dacă vă interesează viaţa animalelor sălbatice în mediul lor natural, dacă doriţi să le fotografiaţi sau filmaţi, vă recomandăm parcul zoogic de la Ivo (Izvoare). Parcul de animale sălbatice de la Ivo (Izvoare) se intinde pe o suprafaţă de 320 de hectare, este brăzdat de râuri şi înconjurat de munţi. În această regiune pitorească trăiesc în mediul lor natural căprioare, cerbi şi mufloni. Cele câteva poteci şi gardurile au fost intervenţia noastră minimă şi necesară în frumuseţea sălbatică a naturii.Pe site-ul nostru honorvilla.ro la rubrica Noutati si Oferte sunt postate regulat informaţii atât despre programele în derulare cât şi despre cele viitoare. Urmăriţi-ne cu atenţie pentru a vă putea rezerva din timp locurile.
Facilitati cazare Vila Honor