Vila Alice Lepsa

Asezata in inima muntilor, Lepsa este o localitate pitoreasca, situata la circa 80 km distanta de municipiul Focsani intr-un cadru natural deosebit de favorabil pentru petrecerea unei vacante minunate.

Vila Alice din localitatea Lepsa este autorizata sa functioneze ca pensiune turistica, fiind specializata in organizarea de excursii si sejururi pentru grupuri de elevi insotiti de cadre didactice.

Se invecineaza cu padurea si versantul muntelui in partea de sud si vest, iar raul Putna trece prin fata pensiunii. Pensiunea Alice este locul ideal pentru organizarea de tabere, datorita intimitatii oferita de granitele indepartate cu vecinii si cu soseaua nationala; pentru excursii, datorita zonei spectaculoase in care este situate; sau pentru banchete scolare oferind conditii excelente pentru mesele festive datorita spatiului generos din livingul de la parter.

Facilitati cazare Vila Alice

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.