Pensiunea Valea Mare Bratia Balilesti

Societatea noastra ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend- ul, intr-un cadru pitoresc la Pensiunea Valea Mare ( 10 locuri ) . Este locul ideal pentru a petrece vacantele, pentru a organiza intalniri de afaceri, petreceri si teambuilding-uri.Este catalogata la 3 FLORI conform cu Certificatul de Clasificare nr.709/2009 emis de Ministerul Turismului.

Pensiunea are in dotare 5 camere duble, fiecare avand baie proprie ; fiecare avand televizor color ; salon(40 mp), sala de mese cu bucatarie proprie (50 mp) complet echipat . . Imprejurimile, pe o suprafata de 6500 mp, sunt constituite din livezi si terenuri de sport - teren de tenis cu piciorul,minifotbal , parcare proprie.Este asezata la 26 km de localitatea Pitesti, spre Brasov, in pitoreasca localitate Valea Mare – Bratia, com. Balilesti, jud. Arges si la 4 Km de localitatea Stalpeni aflata pe soseaua principala care leaga orasul Pitesti de Campulung Muscel.

Facilitati cazare Pensiunea Valea Mare Bratia

Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.