Pensiunea Valea Mare Bratia Balilesti

Societatea noastra ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend- ul, intr-un cadru pitoresc la Pensiunea Valea Mare ( 10 locuri ) . Este locul ideal pentru a petrece vacantele, pentru a organiza intalniri de afaceri, petreceri si teambuilding-uri.Este catalogata la 3 FLORI conform cu Certificatul de Clasificare nr.709/2009 emis de Ministerul Turismului.
Pensiunea are in dotare 5 camere duble, fiecare avand baie proprie ; fiecare avand televizor color ; salon(40 mp), sala de mese cu bucatarie proprie (50 mp) complet echipat . . Imprejurimile, pe o suprafata de 6500 mp, sunt constituite din livezi si terenuri de sport - teren de tenis cu piciorul,minifotbal , parcare proprie.Este asezata la 26 km de localitatea Pitesti, spre Brasov, in pitoreasca localitate Valea Mare – Bratia, com. Balilesti, jud. Arges si la 4 Km de localitatea Stalpeni aflata pe soseaua principala care leaga orasul Pitesti de Campulung Muscel.

Facilitati cazare Pensiunea Valea Mare Bratia

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.