Pensiunea Tatarasi Iasi

Pensiunea Tatarasi, cea mai ieftina din oras!

Aceasta afirmatie a noastra nu este nicidecum gratuita! Pensiunea este situata in centrul orasului Iasi. la doar 1 minut de spitalul Neurochirurgie si 2 minute de spitalul de pediatrie Sf. Maria.

Dotarile pensiunii sunt: internet non stop, sauna, masaj, parcare proprie, caffebar, restaurant. Camerele au in dotare : tv, aer conditionat, frigider cu minibar, cabina dus, wi-fi. Restaurantul este dotat cu instalatie de sunet si de aer conditionat si va da posibilitatea organizarii unui eveniment reusit . In caffebar-ul pensiunii se pot realiza diferite cursuri si prezentari media, in conditii excelente si la preturi minime.

Camerele dispun de mobilier din lemn masiv, draperii elegante si mocheta special antistatica. Personalul pensiunii Tatarasi este format din profesionisti in domeniul serviciilor, selectati din "crema" restaurantelor si pensiunilor iesene. Despre preturi, va spunem doar ca sunt cele mai mici din oras, tocmai pentru a va hotari sa deveniti, nu clienti, ci PRIETENII nostrii !

Facilitati cazare Pensiunea Tatarasi

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Masaj
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Transport auto
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.