Pensiunea SOMESANA Sant

O frumoasa pensiune cu farmec va imbie spre Muntii Rodnei, pe Valea Somesului, intr-un pitoresc sat bistritean: Valea Mare; mancaruri traditionale romanesti; spatiu de joaca, zone pentru plimbare, terase.

Amplasata in zona de munte, in apropiere de Sant, comuna de care apartine satul Valea Mare, intr-un loc de unde incep potecile spre masivul Ineu, Rosu, Ineut si Lacul Lala (lac glaciar) din Muntii Rodnei, masivul Omul din muntii Suhardului, pensiunea se zareste din drum si sare in privirile drumetilor, fiind cocotata pe un deal. Amenajarea casei, interior si exterior, a pastrat stilul traditional al locului, prin folosirea si imbinarea naturala a doua elemente de baza in constructia locuintelor de munte: lemn si piatra.

PLUS

Amenajarea pensiunii in stil traditional: cergi, laicere, decoratiuni, toate oferind farmec fiecarui colt;

Mobilier din lemn, excelent modelat;

Amplasarea intr-un linistit sat ardelean, de pe Valea Somesului, la poalele Muntilor Rodnei: bun punct de plecare in drumetii montane;

In restaurantul pensiunii puteti savura delicioase preparate romanesti;

In gradina pensiunii, se poate campa.

MINUS

Farmecul acestei pensiuni consta si in faptul ca este intr-un izolat sat transilvan; unii, insa, s-ar putea sa nu gaseasca farmecul;

Pentru cei care se despart cu greu de viata citadina: cel mai apropiat oras este la 55 de km.

Facilitati cazare Pensiunea SOMESANA

✅ Acceptam animale
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.