Pensiunea Pensiunea Nagy Viseu De Sus

Pensiunea NAGY situata in „Viseu de Sus” – in imediata apropriere a unor obiective turistice renumite din Maramures, precum Cimitirul Vesel din Sapanta,Valea Vinului, Manastirea din lemn de la Barsana, cascada cailor din Borsa, Valea Vaserului, – simbolul Viseului datorita existentei ultimului tren pe sina ingusta functionabil din Europa

Pensiunea Nagy va pune la dispozitie 24 camere utilate cu toate dotarile necesare, restaurant, bar de zi, plimbari cu bicicleta, sala de conferinta , acces la internet Wireless, parcare pazita, loc de joaca pentru copii .

Odata cazati la pensiunea Nagy puteti vizita zonele turistice din aceasta zona, precum Cimitirul Vesel Sapanta, Valea Vaserului, Cascada Cailor, Mocanita,partia de ski Borsa sau Cavnic.

Plimbare cu Mocanita

In Viseu de Sus mocanita este cea mai cautata de catre turisti atat din Romania cat si tin doata lumea. Mocanita. Ea circuland pe calea forestiera Viseu de Sus aflat chiar in nordul Romaniei, la granita cu Ucraina.

Plimbarea cu Mocanita te duce printr-o zona impadurita enorm, unde nu exista drumuri sau sate, intr-o salbaticie fermecatoare.

Puteti vizualiza galeria video – plimbare cu mocanita aici.

Cascada Cailor Borsa

O alta atractie turistica in Maramuresul istoric este Cascada Cailor. O cascada fermecatoare care te face sa te simti unic. Se poate ajunge la Cascada Cailor pe jos, urcand pe la vechea cariera din Borsa, sau cu telescaunul din complexul Borsa.

Aici puteti vizualiza imagini cu Cascada Cailor.

Manastirea Barsana

Aceasta sfanta manastire, plina de taina Crucii si a Invierii lui Hristos in Biserica Sa, sinteza intre evlavie si arta, unde rugaciunea ziditoare de suflet frumos se uneste cu munca artistica, ziditoare de lumina construita din piatra si lemn, Barsana – este o icoana a sufletului crestin ortodox maramuresean la rascruce de milenii, o speranta pentru un viitor binecuvantat, este un loc sfant unde natura se uneste cu Biserica in Liturghie cosmica.

Te invitam sa iti petreci timpul liber in mijlocul naturii, intr-o atmosfera plina de rafinament si elegant.

Facilitati cazare Pensiunea Pensiunea Nagy

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Restaurant
✅ Plata cu cardul
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.