Pensiunea Padurea de Smarald Agapia

Daca sufletul si pasii te poarta spre plaiurile Moldovei, in tinutul Neamtului, trebuie sa te opresti cateva zile si nu vei regreta!
"Vii ca turist si pleci ca prieten", a fost intotdeauna obiectivul nostru de suflet.
Vei gasi locuri unde te vei putea intoarce in timp, la copilarie, intrand in "muzeul povestilor" si mai ales pasind pe urmele marelui povestitor Ion Creanga in casa sa memoriala din Humulesti.
De aici poti trece peste apa Ozanei "cea frumos curgatoare si limpede ca cristalul" pentru a patrunde pret de cateva ore in istorie. La Cetatea Neamtului, pe langa trairile strabunilor, vei fi incantat si de toata frumusetea tinutului vazuta de pe zidurile cetatii.
Sufletul iti va vibra de bucurie, atunci cand vei pasi in fiecare dintre lacasurile sfinte:
M-rile Agapia,Neamt,Sihastria,secu,Varatec,etc
Aflata intr-un loc mirific, peste apa Agapiei, inconjurata de codrii vesnici verzi de brad, pin si molid, intre sfintele lacasuri manastiresti ale tinutului Neamtului, pensiunea Padurea de Smarald va asteapta intr-o oaza de spiritualitate si liniste binecuvantata, unde sufletul iti este mai aproape de Dumnezeu ca

Facilitati cazare Pensiunea Padurea de Smarald

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.