Pensiunea Muntean Sibiel

Sibiel este un sat ce se afla in apropiere de Sibiu, numai 23 de km despart cele doua puncte si apartine de orasul Saliste, denumit si Capitala Culturala si Spirituala a Marginii Sibiului datorita Muzeului de Icoane pe sticla “Zosim Oancea” infiintat in anul 1969. A petrece o perioada de timp la Pensiunea Muntean este ca si cum ati descoperi un colt de rai. O singura zi nu este indeajuns pentru a vizita toate frumusetile oferite de imprejurimi. Pe langa o servire ireprosabila si servicii de inalta calitate, Pensiunea Muntean sta la dispozitia tuturor celor care isi doresc sa viziteze un sat tipic ardelenesc sau sa redescopere universul taranului roman descris intr-un mod plin de candoare si frumusete in operele marilor scriitori.

Odata cazati la Pensiunea Muntean, imagini pitoresti vor mangaia privirea indiferent in ce directie va orientati. Casele construite in spiritul culturii locale au curti luminoase si gazde primitoare, troitele pictate in jurul anilor 1800 sunt o dovada vie de istorie iar portul popular inca mai este purtat cu credinta si mandrie.

Indiferent daca va doriti sa petreceti sarbatorile departe de zgomotul orasului sau pur si simplu vreti sa ajungeti intr-un loc care sa va ofere energie pozitiva, la Pensiunea Muntean veti descoperi o locatie speciala unde natura alaturi de traditie, cultura si nu in ultimul rand ospitalitatea localnicilor se impletesc intr-o modalitate inedita si plina de farmec.

Facilitati cazare Pensiunea Muntean

✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.