Pensiunea Montana Slanic Moldova

CAZARE:

Cele 13 camere cu pat dublu si 5 apartamente cu 2 si 3 camere, elegante, dotate cu televizoare color si bai proprii, ofera confortul si ambianta necesara unui sejur placut.

RESTAURANT:

Restaurantul cu o capacitate de 50 locuri confera o ambianta selecta si discreta. Sunt propuse meniuri din bucataria traditionala romaneasca si internationala, satisfacand cele mai exigente gusturi. Majoritatea produselor din carne si lapte provin din gospodaria proprie.

Sala de conferinte si sala de protocol:

SALĂ DE CONFERINŢE

Pensiunea Montana pune la dispozitia turistilor sala de conferinte cu o capacitate maxima de 150 de locuri. Sala de conferinte isi asteapta oaspetii cu cele mai moderne dotari: flipchart, ecran de proiectie, la cerere traducere simultana in 6 limbi, sistem de sonorizare. Acest spatiu se pliaza pe specificul diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte si diferite reuniuni.

TERASĂ DE VARĂ:

Pe timpul verii, turistii se pot relaxa in aer liber, pe terasa situata la etajul cladirii sau pe cea amenajata in vecinatatea apei, in mijlocul naturii (program 07ºº-23ºº).

TEREN DE TENIS:

Teren de tenis cu gazon artificial dotat cu nocturna (program 07ºº-23ºº).

PISCINĂ:

Piscina acoperita si incalzita (program – 10ºº-23ºº).

SAUNĂ:

Posibilitati de agrement prin sauna.

ALTE SERVICII:

BARULl pune la dispozitia clientilor bauturi din cele mai alese, vinuri din renumite podgorii romanesti: Murfatlar, Cotnari, Jidvei, dar si vinuri obtinute in gospodaria proprie.

Posibilitatile de practicare a sportului, de intretinere a sanatatii si de agrement intregesc serviciile puse la dispozitie : piscina acoperita, sauna, tenis de masa, drumetii pe traseele turistice in vecinatate, biliard, acces internet.

In incinta pensiunii sunt amenajate 30 de locuri de parcare.

Facilitati cazare Pensiunea Montana

✅ Acceptam animale
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.