Pensiunea MARIANNE Reghin

VINO CA TURIST ȘI PLECI PRIETEN!
Localizată pe Valea Mureșului Superior, Pensiunea Marianne te așteaptă într-un cadru rustic care îți oferă, înainte de toate, LINIȘTE.
Stațiunea balneară Ideci Băi este renumită pentru izvoarele de apă clorurosodică, precum și pentru lacul sărat, respectiv nămolul terapeutic. Apele clorurate hipertonice sunt utilizate pentru balneaţie în aer liber, în cură externă, şi nămol terapeutic - indicate tratării unor deficienţe ale aparatului locomotor, reumatice, ginecologice, etc. Băile se folosesc pentru tratament încă din anul 1880. Analizele chimice dovedesc gradul accentuat de mineralizare a apelor cu săruri importante pentru efecte terapeutice. Rezultatele analizelor clasifică aceste ape ca fiind unele dintre cele mai concentrate ape clorurosodice.
Distanţa dintre ştrand şi pensiune este de 50 m. La distanţa de 200 m se afla raul Mureş unde este practicabil pescuitul sportiv. Este o zonă liniştită, fără trafic intens, unde tratamentul se combina foarte bine cu odihna, relaxarea, plimbări în aer liber. Totodată, la câțiva km de pensiune se află fostul sat săsesc Ideciul de Sus, cu o biserică evanghelică a cărei curte adăpostește turnul fostei Biserici Fortificate.
Deși nu este o pensiune agroturistică, în restaurantul nostru te poţi bucura de bucate tradiționale, specifice locului, atât din bucătăria românească, cât și din cea ungurească și săsească.

Facilitati cazare Pensiunea MARIANNE

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.