Pensiunea Luminita Ciungetu

Pensiunea se situeaza la o altitudine de 1250 m in Muntii Latoritei (Vf. Vanata) Acesti munti, aflati pe partea dreapta a cursului Oltului se disting printr-o mare varietate a formelor de relief. Zona in care este amplasata Pensiunea Luminita uimeste prin ineditul, salbaticia spatiului, incitand interesul tocmai prin necunoscut. Este un sector carpatin de o rara frumusete, in traseele carora gasim de la drumuri asfaltate si drumuri forestiere, pana la poteci si vechi drumuri ciobanesti. Traseele de aici fiind putin umblate, zona adaposteste in cuprinsul sau numeroase raritati floristice, arbori seculari si monumente ale naturii, ceea ce a determinat infiintarea rezervatiilor naturale din zona in care este asezata. Pensiunea Luminita este singura pensiune cocotata la aceasta altitudine – 1250 m – dimensiunea si spatiul confera acel grad de intimitate pe care turistii il prefera din ce in ce mai mult si pe care hotelurile mari nu il au.

Imprejurimi : Valea Latoritei, Valea Rudaresei, Lacul Petrimanu, Lacul Vidra cu noul complex schiabil de la Vidra, Obarsia Lotrului din care este acces pe Transalpina.

Facilitati cazare Pensiunea Luminita

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.