Pensiunea Laura Brasov

Situată în partea de sud a orașului aproape de ieșirea spre București, într-o zonă pitorească, foarte liniștită și usor accesibilă, la numai 15 minute de centrul istoric al Brașovului, Pensiunea LAURA oferă oaspeților săi conditii deosebite și servicii de calitate într-o ambianță intimă aparte.

Pensiunea dispune de camere duble, triple și family foarte confortabile si bine utilate, la standard de trei stele, un restaurant elegant cu meniuri traditionale, bar de zi, terasă in aer liber si parcare proprie.

Fiind situată într-o oază de liniște și aer curat, in padurea de linga pensiune se afla un lac natural, Parcul Aventura (cel mai mare parc de agrement din Romania) si AQUA PARC , este locul ideal pentru cîteva zile de relaxare, cu posibilități multiple de petrecere a timpului liber într-un cadru natural deosebit.

Deasemenea este alegerea potrivită pentru delegați și profesioniștii aflati in interes de afaceri, fiind amplasată foarte aproape de principala zonă comercială a orașului (la 300 metri de Calea București) și cu acces facil către centru si celelalte regiuni ale Brașovului.

Facilitati cazare Pensiunea Laura

✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.