Pensiunea La Viorel Sibiu

Numar total de camere: 19
Capacitate maxima de cazare: 40 pers
Prezentare pensiunea “La Viorel”
Pensiunea noastră este localizată cum nu se poate mai bine, la numai 200 m de gara centrală, la 2 minute de centrul istoric al oraşului, care cu siguranţă o să vă încânte privirea de la primul contact vizual.
Aflată la intersecţia Bulevardelor Coposu şi Constituţiei, două dintre arterele principale, nu face să demonstreze decât o poziţionare strategica, cât mai aproape de inima oraşului.
Inaugurată în anul 2006 şi punând la dispoziţie 20 camere , de diferite categorii, plus un apartament aflat la mansarda, format din două camere şi un living, pensiunea poate găzdui in conditii excelente un număr maxim de78 persoane.
La cerere putem oferi clientilor nostri mic-dejun, pranz si cina.
În imediata apropriere puteţi găsi Parcul Tineretului, Spitalul Municipal, Facultatea de Medicină, Universitatea Lucian Blaga, Clinica particulară Polisano, Şcoala de Ofiţeri 1512 şi să nu uităm de Hotelurile Ibis, Ramada şi Continental Forum, acestea din urmă formând „triunghiul” km-ului 0 al oraşului.
După cum bine se ştie, Sibiul a fost în anul 2007 Capitala Culturală a Europei împreună cu Luxemburgul, ceea ce a dus la o ridicare a standardelor în materie de cazare şi servicii oferite clientelei.

Facilitati cazare Pensiunea La Viorel

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.