Pensiunea La Ancuta Ramnicu Sarat

Pensiunea “La Ancuta” va ofera, la cele mai mici preturi, o sedere confortabila si posibilitatea unui moment de recreere pe parcursul calatoriei dumneavoastra pe Drumul National 2 (DN2/E85).

“La Ancuta veti gasi un cadru natural relaxant pus la punct cu grija de catre reprezentantii pensiunii. Noi nu precupetim nici un efort atunci cand vine vorba de satisfacerea nevoilor clientilor nostri, atat in ceea ce priveste meniul, cat si ambianta.

Efortul nostru este rasplatit din plin in clipa in care vedem admiratie, multumire sau relaxare pe fetele dumneavoastra.

Confortul dumneavoastra este asigurat de noi pentru o odihna placuta si linistita. Dusul, atat de necesar dupa un drum mai mult sau mai putin istovitor, este la dispozitia dv. in orice moment. In Plus, televiziunea prin cablu va descreteste fruntea cu programele dv. preferate.

La dispozitia dvs este si serviciul de internet wireless.

Sala de festivitati este si Restaurantul nostru, unde puteti servi atat bunatati regionale, cat si meniul diversificat al altor regiuni din tara si de peste hotare. Necesitatile dvs. gastronomice si estetice vor fi pe deplin satisfa-cute de ambianta placuta si de meniul extraordinar.

Situata chiar langa Pensiunea "La Ancuta", terasa noastra va fi un motiv in plus sa va destindeti in mirosul imbietor al unei gradini mirifice si sa savurati natura in suierul izvorului si a

Facilitati cazare Pensiunea La Ancuta

✅ Acceptam animale
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.