Pensiunea Iedera Pianu De Sus

La o margine de sat , la o margine de padure o casa ca a bunicilor te asteapta sa-ti umpli sufletul de pace , liniste, imprumutind de la flori bucuria de-a trai in armonie.Pensiunea Iedera are aerul caselor taranesti,impodobita cu blide, ulcioare de lut,razboi de tesut, lavite,icoane pictate pe sticla, mobila pictata,costume populare...

Pensiunea este compusa din 2 camere matrimoniale, o suita de trei camere cu 5 locuri si o camera de familie cu 6 locuri. toate camerele au bai propri.este o bucatarie comuna,living mare, un foisor, locuri pt. gratar si parcare mare.Mult spatiu verde.Sunt trei trasee pt. drumetii,prin poieni si padure, pentru toate virstele.Riul Pian trece pe la poarta.Se pot face multe excursii de o zi la cetati, manastiri, castel,salina,bai termale,transalpina, ...Este un loc binecuvintat, special pt. odihna si tihna.

Va asteptam sa veniti ca clienti si sa plecati ca prieteni!

Facilitati cazare Pensiunea Iedera

✅ Acceptam animale
✅ Ferma proprie
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.