Pensiunea Gradina Verde Sorogari

pensiuneagradinaverde.ro

Pensiunea Grădina Verde este situată intr-un cadru natural deosebit, pe malul lacului Aroneanu, in imediata apropiere a orașului Iasi, important centru cultural si istoric. Pensiunea este situată la doar 3km de aeroport.

Pensiunea dispune de 6 camere matrimoniale si 1 apartament , grădina, foișor, terasa, sala de mese, parcare amenajată. Conexiune Wi fi gratuită in toate zonele.

Camerele au vedere la lac, tv cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privată cu dus sau jacuzzi. De asemenea includ un minibar si o zona de relaxare.

Oaspeții pot opta pentru servirea mesei in aer liber, pe terasa amenajata, in foișor, sau in sala de mese interioară. Aceasta dispune de un numar de 50 locuri unde, la cerere, se pot organiza diferite evenimente pentru turiști. Micul dejun este asigurat si inclus in preț pentru turiștii cazați.

Profesionalismul si amabilitatea personalului, rafinamentul decorului si calitatea dotarilor sunt motive temeinice pentru a deveni oaspetele nostru la Pensiunea Gradina Verde.

Facilitati cazare Pensiunea Gradina Verde

✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Teren sport
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.