Pensiunea Family Praid Praid

Suntem a 4-a casa de locuit de la iesirea din Salina, pe D. N. 13 A, langa C. E. C. Bank. Oferim cazare camere duble, camere triple si in 2 apartamente.Situandu-ne la 40 m de la intrarea in Salina Praid, în curtea pensiunii beneficiati de un tratament în plus, respirand aerul sarat al Salinei.
- camerele duble si triple au mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), frigider cu congelator propriu, acces internet wireless, uscator de par si beneficieaza de bucatarie comuna bine dotata si de folosirea telefonului gratuit în rețeaua Romtelecom. Incalzirea pensiunii este realizata cu panouri electrice-ecologice-: cu reglarea temperaturii prin termostat. Avem parcare proprie supravegheat cu videocamere, loc de joaca pentru copii. Oferim gratuitate la cazarea copiilor sub 10 ani, daca cu se solicita pat suplimentar, copii peste 10 ani se cazeaza in pat suplimentar. Fumatul este interzis in camere si in incaperile pensiunii, deoarece exista sistem de avertizare antifum si totodata este in favoarea copiilor sensibili.
Pentru petrecerea timpului liber aveti la dispozitie un platou cu o vedere pitoreasca dotat cu 2 gratare, un cuptor pizza, cu 4 foisoare de 8 persoane precum si mese cu scaune pentru 4 persoane, utile pentru servirea mesei in aer liber.

Facilitati cazare Pensiunea Family Praid

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.