Pensiunea Crasmarita Din Buzau Maracineni

Hanul Crasmarita din Buzau face parte din Complexul Moara Dragaicilor si ofera 46 de locuri de cazare in apartamente si duble, putand alege intre camerele cu mobilier din lemn masiv sau cele din fier antichizat decorate in stil specific antebelic

Complexul Moara Dragaicilor este locul ideal pentru oamenii de afaceri si turistii aflati in cautarea relaxarii, a celor care apreciaza confortul de 4 stele, oferta de servicii fiind variata, de la simpla servire a mesei pana la pensiune completa.

Mandria noastra, Salonul Traditional

Intr-un decor deosebit si autentic puteti savura o gama foarte bogata de bucate pregatite de sarbatoare atat pentru gurmanzi cat si pentru cei cumpatati.

Salonul traditional are o capacitate maxima de 100 de locuri, iar pe terasa restaurantului, intr-un cadru deosebit decorat, exista spatii amenajate pentru servirea mesei fie in carute fie la mese de lemn.

Restaurantul respecta arhitectura traditionala a unei mori, iar interiorul este amenajat in stil rustic, taranesc, cu pretioase obiecte de manufactura, tesaturi, stergare, fete de masa taranesti. Locul in sine pare sa poarte patima timpului.

Facilitati cazare Pensiunea Crasmarita Din Buzau

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.