Pensiunea Cetate Balvanyos

Staţiunea balneoclimaterică permanentă Balvanyos, este situată pe versantul sudic al munţilor Bodoc, în curbura Carpaţilor la o altitudine de 840m-950m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 80 km de la oraşul Braşov şi la 4 km de cea mai mare grotă sulfatară din Europa. Datorită calităţilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale şi emanaţiilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, staţiunea oferă oaspeţilor condiţiile. unei vacanţe în peisajul atrăgător al munţilor din împrejurimi şi excelente posibilităţi pentru tratamente, odihnă, recreere,drumeţii de neuitat şi practicarea sporturilor de iarnă.

Pensiune Restaurant Cetate are o capacitate de cazare de 36 de locuri de 3 margarete.

Restaurantul tradiţional are 160 de locuri cu mâncăruri tradiţionale româneşti , ungureşti şi secuieşti.

Hotelul Transilvania este situat în centrul staţiunii Balvanyos, într-un peisaj atrăgător, între munţi, în vecinitatea Pensiuniii Cetate. Hotelul are 3 margarete, cu capacitate de 86 locuri, compus din 16 camere cu 2 paturi ,12 camere cu pat dublu, 5 camere cu 3 paturi și 5 camere cu un pat matrimonial și o canapea extensibilă.

Vila Carpaţi se află tot în staţiunea Băile Balvanyos, şi se situează la 20 paşi (15 m) distanţă de Pensiunea-Restaurant Cetate, dispune de o curte mare (împrejmuită cu gard) excelentă pentru familiile cu copii sau pentru animalele de companie. Pensiunea are 8 camere şi are o bucătărie complet utilată.

Facilitati cazare Pensiunea Cetate

✅ Acceptam animale
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.