Pensiunea CASA MATEI Berca

Pensiunea Casa Matei este localizata pe Valea Buzaului, in localitatea Berca, la o distanta de 16 km de orasul Buzau.

In apropierea Pensiunii se afla Vulcanii Noroiosi de la Berca, localitatea PLESCOI, unde se pregatesc traditional gustosii Carnati de Plescoi – marca europeana inregistrata, dar si alte obiective turistice care merita a fi vizitate. Pensiunea este asezata langa raul Buzau, intr-o zona foarte linistita, nepoluata si cu oameni primitori. A fost inaugurata la inceputul anului 2007.

Gastronomia rafinata si creativitatea bucatarului sef vor fi, cu siguranta, o provocare noua si interesanta pentru gusturile dumneavoastra.

Conditiile confortabile de cazare, preparatele traditionale sau cu specific international, pizza pregatita in cuptor cu lemne, sala spatioasa de conferinte, personalul discret si serviabil, posibilitatile variate de agrement in interior sau in aer liber, drumetiile, toate acestea au atras pana acum satisfactia si fidelizarea oaspetilor nostri.

Facilitati cazare Pensiunea CASA MATEI

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.