Pensiunea Cabana Vartop Arieseni

Bine ati venit

Cabana Vartop Prin amplasarea sa privilegiat─â, Cabana V├órtop ├«mbin─â ├«ntr-un mod util ┼či comod nevoia dumneavoastr─â de odihn─â ┼či confort, cu dinamismul zonei montane specifice pentru practicarea sporturilor de iarn─â, a drume┼úiilor montane sau a plimb─ârilor cu sania tras─â de cai.

Am considerat oportun ca fiecare dintre clien┼úii no┼čtri s─â beneficieze de ├«ntreaga aten┼úie, de aceea cabana noastr─â v─â ofer─â posibilitatea de organizare a unor ├«nt├ólniri private de mici dimensiuni, p├ón─â la oportunit─â┼úi de business, training sau seminarii, iar oferta se poate plia pe necesit─â┼úile specifice ale fiec─ârui client.

Dispunem de 70 de locuri de cazare, dou─â s─âli de restaurant cu bar ┼či o teras─â cu o priveli┼čte superb─â spre ambele p├órtii de schi.

├Än cadrul cabanei func┼úioneaz─â ┼čcoala de schi Danu┼ú Gligor ce dispune de 10 instructori, din care 3 fo┼čti campioni na┼úionali de schi.

Timp de aproape 5 luni ├«n fiecare an, cea mai mare atrac┼úie a statiunii turistice Arie┼čeni o reprezint─â cele dou─â p├órtii de schi, datorit─â cantit─â┼úii semnificative de z─âpad─â ┼či a condi┼úiilor excelente pentru schi.

P├órtia de schi V├órtop I, are o lungime de aprox. 800 m cu o diferen┼ú─â de nivel de 220 m ┼či suprafa┼úa schiabil─â de 3,8 ha. P├órtia de schi V├órtop II, are o lungime de 430 m cu o diferen┼ú─â de nivel de 105 m ┼či suprafa┼úa schiabil─â de 2,2 ha. Aceast─â p├órtie este administrat─â de o parte din proprietarii Cabanei V├órtop. Ambele p├órtii de schi sunt dotate cu instala┼úie de transport pe cablu de tip teleschi, instala┼úie de nocturn─â ┼či mijloace mecanice de amenajare a p├órtiei.

Facilitati cazare Pensiunea Cabana Vartop

Ôťů Acceptam animale
Ôťů Internet Wifi
Ôťů Loc de joaca
Ôťů Restaurant
Ôťů Parcare
Ôťů Plata cu cardul
Ôťů Sala de conferinte
Ôťů Terasa
Ôťů Tv
Abona╚Ťi-v─â la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.