Pensiunea BALEA Cartisoara

Pensiunea noastră vă poftește să petreceți o binemeritată vacanță în mijlocul naturii. Zona montană deosebit de liniștită și pitorească, la doar 12km de Cascada Balea, vă poate oferi clipe de relaxare totală, fiind în același timp și un bun punct de plecare către multe atracții turistice. Vă puteți bucura de câteva zile comode la poalele muntelui, sau puteți porni în excursii și drumeții către împrejurimile ce oferă atracții pentru toate gusturile: Lacul Vidraru, Mânăstirea Sâmbăta, Cascada și telecabina Bâlea sau chiar orașul Sibiu.

Locațiia dispune de toate dotările necesare pentru a vă asigura o ședere confortabilă la prețuri competitive. Fie că vă doriți o cameră intimă pentru două persoane cu baie ce o folositi cu locatarii camerii vecine sau un apartament cu două camere,sau un apartament format din 2 camere cu bucatarie si salon propriu , oferta noastră vine în întâmpinarea dvs. Toate camerele sunt dotate cu televizor cu o gamă largă de programe, conexiune Internet wireless. În plus, puteți alege între un comod salon interior sau o terasă exterioară prevazută cu facilități pentru grătar. Deasemeni aveți posibilitatea efectuării plății serviciilor oferite de noi fie prin transfer bancar, sau cash.

Vă așteptăm!IMPORTANT!

Pensiunea noastra nu este în satul Cârțișoara, ci este situata în zona de pădure, la poalele Munților Făgăraș pe versantul nordic, pe Șoseaua TRANSFĂGĂRĂȘAN, la distanță de aproximativ 10 KM față de BÂLEA CASCADĂ

Facilitati cazare Pensiunea BALEA

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.