Pensiunea Alexa Durau

Situat√£ la poalele muntelui Ceahl√£u, in centrul sta»õiunii Dur√£u, la o distanta de aproximativ 50m de partia de ski, Pensiunea Alexa¬Ķ v√£ pune la dispozi»õie tot ceea ce ave»õi nevoie pentru a v√£ petrece sejurul visat intr-o loca»õie pl√£cut√£ »ôi care corespunde dorin»õelor »ôi nevoilor dumneavoastr√£ in materie de relaxare »ôi confort.
Aceasta este √£ din 4 camere duble si un apartament, insemnand 2 locuri de cazare, fiecare av√Ęnd televizor »ôi acces la cele dou√£ balcoane ale pensiunii, patru grupuri sanitare, unul dintre ele facand parte din apartament, si este dotat cu cabina de dus, bucatarie utilat√£ complet »ôi un living, in care se poate servi at√Ęt masa c√Ęt »ôi petrece timpul la c√£ldura »ôemineului.
De asemenea, in curtea pensiunii se afl√£ un gr√£tar »ôi un foi»ôor, in care se poate servi »ôi masa, admir√Ęnd totodat√£ peisajul mirific creat de prezen»õa muntelui Ceahl√£u.
Turi»ôtii beneficiaza de intreaga intimitate, av√Ęnd acces asupra tuturor utilit√£»õilor pensiunii cu mentiunea ca si acestia la randul lor sa mentina linistea, ordinea si curatenia in cadrul pensiunii respectand regulile acesteia

Facilitati cazare Pensiunea Alexa

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abona»õi-vńÉ la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.