Pensiunea Alexa Durau

Situatã la poalele muntelui Ceahlãu, in centrul stațiunii Durãu, la o distanta de aproximativ 50m de partia de ski, Pensiunea Alexaµ vã pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a vã petrece sejurul visat intr-o locație plãcutã și care corespunde dorințelor și nevoilor dumneavoastrã in materie de relaxare și confort.

Aceasta este ã din 4 camere duble si un apartament, insemnand 2 locuri de cazare, fiecare având televizor și acces la cele douã balcoane ale pensiunii, patru grupuri sanitare, unul dintre ele facand parte din apartament, si este dotat cu cabina de dus, bucatarie utilatã complet și un living, in care se poate servi atât masa cât și petrece timpul la cãldura șemineului.

De asemenea, in curtea pensiunii se aflã un grãtar și un foișor, in care se poate servi și masa, admirând totodatã peisajul mirific creat de prezența muntelui Ceahlãu.

Turiștii beneficiaza de intreaga intimitate, având acces asupra tuturor utilitãților pensiunii cu mentiunea ca si acestia la randul lor sa mentina linistea, ordinea si curatenia in cadrul pensiunii respectand regulile acesteia

Facilitati cazare Pensiunea Alexa

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.