Motel Bucium Iasi

Motelul Bucium**** este situat pe una dintre cele mai frumoase coline ale Iaşului, intr-un cadru natural liniştit si relaxant. De aici de sus, oraşul, leagãn de istorie si de culturã, se dezvãluie într-o minunatã privelişte panoramicã.

Fie cã e vorba de o gustare sau de o cinã relaxantã la lumina lumânãrilor, bucatarul nostru, specialistul in arta culinarã, va incânta cu cele mai alese bucate tradiţionale sau specialitaţi internaţionale de renume.

Un eveniment la Motel Bucium****, desfãşurat intr-unul dintre cele douã restaurante, Restaurantul Bucium (200 locuri) sau Restaurant Deco (150 locuri), o instruire, un team building, o conferinţã sau un seminar, desfaşurate in Sala de conferinţe, de la etajul 2, inseamna o notã personalã şi un succes garantat!

Oferta de cazare este diversificatã. Motel Bucium**** are o capacitate de 126 de locuri structurate in 3 apartamente aflate la etajul 2, 9 camere cu pat matrimonial şi 48 de camere cu 2 paturi. Toate camerele oferite de Motel Bucium**** sunt modern utilate, cu televizor color, internet, aer condiţionat, mini bar şi telefon, iar baile, cu uscator de par, cabinã de duş şi consumabile personali

Facilitati cazare Motel Bucium

✅ Aer conditionat
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.