Motel Bucium Iasi

Motelul Bucium**** este situat pe una dintre cele mai frumoase coline ale Ia┼čului, intr-un cadru natural lini┼čtit si relaxant. De aici de sus, ora┼čul, leag├ún de istorie si de cultur├ú, se dezv├úluie ├«ntr-o minunat├ú priveli┼čte panoramic├ú.
Fie cã e vorba de o gustare sau de o cinã relaxantã la lumina lumânãrilor, bucatarul nostru, specialistul in arta culinarã, va incânta cu cele mai alese bucate tradiţionale sau specialitaţi internaţionale de renume.
Un eveniment la Motel Bucium****, desf├ú┼čurat intr-unul dintre cele dou├ú restaurante, Restaurantul Bucium (200 locuri) sau Restaurant Deco (150 locuri), o instruire, un team building, o conferin┼ú├ú sau un seminar, desfa┼čurate in Sala de conferin┼úe, de la etajul 2, inseamna o not├ú personal├ú ┼či un succes garantat!
Oferta de cazare este diversificat├ú. Motel Bucium**** are o capacitate de 126 de locuri structurate in 3 apartamente aflate la etajul 2, 9 camere cu pat matrimonial ┼či 48 de camere cu 2 paturi. Toate camerele oferite de Motel Bucium**** sunt modern utilate, cu televizor color, internet, aer condi┼úionat, mini bar ┼či telefon, iar baile, cu uscator de par, cabin├ú de du┼č ┼či consumabile personali

Facilitati cazare Motel Bucium

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abona╚Ťi-v─â la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.