Hotel Roman Roman

Fiind singurul hotel din centrul orasului Roman in imediata apropiere a zonei comerciale si a obiectivelor turistice (celelalte fiind spre periferie), Hotel Roman este recunoscut pentru atmosfera clasica si eleganta, completata de cele mai diverse servicii hoteliere.

Cele 70 de camere complet modernizate si utilate sunt ideale pentru sederile de placere sau de afaceri, fiind disponibile atat camere single, duble/ matrimoniale, camere business cat si apartamente.
Clientii hotelului au acces gratuit la Velvet SPA - (hammam, jacuzzi, sauna, kneipp, sala de relaxare).
La parterul hotelului doua saloane de conferinte, Blue Room si Olive Room, pot gazdui impreuna evenimente personale sau corporate de pana la 250 de persoane.
Propria agentie de turism, beneficiind de experienta a 35 de ani in domeniu, organizeaza la cerere excursii, vacante de lux si alte evenimente personalizate.
Pentru o experienta completa, Hotel Roman ofera clientilor alternative variate de a-si petrece timpul liber intr-una dintre cele patru locatii specifice: Roman Cafe, Piano Lounge, Velvet Salon si Hanu Ancutei.

Facilitati cazare Hotel Roman

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.