Hotel Resort Ambient Brasov Cristian

Now and Forever

Esti aici. Ai ajuns in sfarsit. Acum deschide poarta larg si traieste! Inspira o dulce adiere dintr-un dubios demult si-o briza proaspata de Azi si apoi esti liber sa te indragostesti. De tot ce te inconjoara, de tot ce cu privirea urmaresti. Ziua cea mare incepe sa fie scrisa chiar aici. Cu litere mari, poleite cu grija. A fost odata ca niciodata si este acum pentru-ntotdeauna, asa incepe povestea noastra iar tu … o poti continua, acum si aici. Bine ai venit!

Cristian – Tinutul Dintotdeauna

In Cristian, istoria si prezentul au intemeiat o frumoasa familie. Farmecul ei neasemuit se poate trai aievea pe orice ulita strajuita de case vechi, dichisite cu gradini inmiresmate si ferestre umbrite de obloane frumos colorate.

(C)A la carte

Pentru seara cea mare, de nunta botez sau intalniri cu familia si colegii, Salonul Edelweiss are loc indestulat de ospati si dantuit pentru 210 meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile, in restaurantul a la carte sau cel destinat ceremoniilor.

Aici va asteptam, dragi oaspeti, sa va bucurati la fiecare pas de fericita impreunare a vremurilor de demult apuse cu cele care de abia acum rasar

Facilitati cazare Hotel Resort Ambient Brasov

✅ Acc. Tichete Vacanta
✅ Aer conditionat
✅ Ferma proprie
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Mic Dejun Inclus
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.