Hotel REBIS INTERNATIONAL Lacul Sarat

Hotelul Rebis este înfiinţat în anul 2013, fiind un loc încărcat de caldură ce dă valoare timpului petrecut aici. Hotelul poate fi atât centru de afaceri şi evenimente cât şi un loc de petrecere a vacanţelor, localizarea acestuia fiind în centrul staţiunii balneare Lacu Sărat, într-un cadru natural liniştit şi relaxant.

Amplasamentul excelent, atmosfera intimă şi serviciile impecabile vor fi argumente de netăgăduit pentru orice călător să se felicite pentru alegerea făcută. Prin localizarea sa, hotelul oferă o foarte bună perspectivă asupra oraşului şi a vizitarii obiectivelor turistice din apropiere.

Hotelul găzduieşte un restaurant a la carte, ce serveşte preparate atât din bucătăria tradiţională precum şi cea internaţională. În atmosfera caldă şi confortabilă a terasei puteţi savura clipe de relaxare, discuţii cu prietenii şi muzica bună. Avem la dispoziţie un restaurant cu terasă, sală de conferinţe, parcare gratuită şi internet WI-FI gratuit pe întreaga proprietate.

Turiştii beneficiază de camere extra spaţioase pentru asigurarea unui nivel de confort optim. Camerele hotelului se diferenţiază între ele prin tonalitatea culorilor, astfel încât dumneavoastră să puteţi alege camera în care vă simţiţi cel mai bine şi care este cel mai mult pe gustul dumneavoastră.

Facilitati cazare Hotel REBIS INTERNATIONAL

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.