Hotel Piscul Negru Arefu

Situat în lanțul montan Fãgãraș din Carpați, Hotelul Piscul Negru este amplasat pe celebrul drum Transfãgãrãșan.

Dotate cu mobilier modern și podele din lemn, camerele și suitele oferã acces gratuit la Wi-fi, canale tv internaționale și zone de relaxare.

Elegantul restaurant al hotelului servește preparate din bucãtãria tradiționalã româneascã și o selecție rafinatã de vinuri.

La aproximativ 70 km de Curtea de Argeș, Piscul Negru este un bun punct de plecare pentru a merge la schi pe pârtia privatã a hotelului, în drumeții pe traseele montane sau pentru a merge la vânãtoare în pãdurile carpatine.

Hotelul Piscul Negru se aflã la 50 de minute de mers cu mașina de Cetatea Poienari sau de barajul Vidraru. Oaspeții pot explora, de asemenea, lacul glaciar Bâlea, care este situat la 2034 de metri deasupra nivelului mãrii și se aflã la 25 de minute cu mașina distanțã.

Hotelul Piscul Negru este o locatie de trei stele care a fost dat in folosinta in anul 2009.

Acesta dispune de 6 apartamente si 19 camere. Camerele sunt dotate cu Tv color conectat la un sistem de televiziune prin satelit, telefon cu acces la linie internationala, grup sanitar, room-service.

La parter functioneaza un elegant restaurant de 50 de locuri si o sala de conferinte.

Receptia hotelului este un loc cald, primitor si elegant, ce dispune de centrala telefonica si internet.

Pentru intruniri de afaceri, expozitii, diverse conferinte sau alte evenimente importante, hotelul dispune de o sala de conferinte de 50 de locuri.

Nou: In imediata apropoiere a hotelului, partie de ski cu inclinati ade 30 de grade, 400 m lungime si 25 m latime!

Facilitati cazare Hotel Piscul Negru

✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.