Hotel Magic City Center Pitesti

Primul hotel al Holdingului Magic este situat in zona de centru a orasului Pitesti, facand parte dintr-un complex ce ofera posibilitati multiple de relaxare a clientilor. Complexul, prin facilitatile pe care le inglobeaza va ofera o gama variata de servicii: terasa, restaurant cu o capacitate de 80 locuri situat la primul etaj al complexului, respectiv restaurant – bar cu o capacitate de 50 locuri situat la parterul complexului, night club, salon de bronzat, servicii rent-a-car, camere single, apartament, garsoniere. De asemenea perimetrul este securizat prin intermediul societatii proprii de paza si protectie „Magic Safe Security”. Hotel Magic Centru dispune de 15 spatii de cazare in regim de 3*si este structurat astfel:

- 14 camere single cu pat matrimonial ( internet acces nelimitat, tv-cablu, telefon, minibar,seif ) -;

- 1 apartament compus din 2 camere, una cu pat marimonial si cealalta camera cu canapea extensibila + facilitatile anterioare.

Facilitati cazare Hotel Magic City Center

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.