Hotel GP Barcanesti

Camerele dispun de instalatie – climatizare (de perete), usi cu inchidere automata, apa calda non-stop, incalzire pe baza de centrala proprie dispusa cu calorifere, internet wirless, televizor LCD (televiziune prin cablu), uscator de par, produse ingrijire personala, minibar, telefon cu linie internationala, serviciu informare client .

Servicii gratuite: Room-service, trezirea clientului la cerere, apel taximetre, rezervari bilete avion, informatii turistice, parcare minim 6 masini .

Servicii cu plata: Spalatorie –calcatorie, fax/xerox, telefon intern si international, transport persoane catre aeroport , excursii asistate cu ghid turistic.

Surprinde-ti partenerii de afaceri sau pe cei dragi invitandu-i la sedinte sau evenimente in restaurantul “GP Class” ce poate gazdui pana la 60 persoane dar si in sala de conferinta cu capacitate de minim 20 persoane.

Evenimentele importante din viata dumneavostra le puteti sarbatori de acum la GP Hotel, numa' bun pentru un botez sau un eveniment mai restrans. Suntem

A new way to business

deschisi spre nou, venim in ajutorul dumneavoastra cu toate detaliile necesare pentru "o zi perfecta".

Tarifele practicate vor fi in functie de cerintele dumneavoastra, de tipologia camerelo, cu oferte particulare pentru week-enduri, ceremonii si evenimente

Facilitati cazare Hotel GP

✅ Aer conditionat
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.