Hotel EVEREST Targu Mures

Hotelul Everest***, inaugurat in anul 2003, beneficieaza de o locatie excelenta, fiind situat intr-o zona linistita, la cateva minute de plimbare de centrul orasului Targu Mures, in vecinatatea Salii Polivalente. Hotelul este ideal atat pentru intalniri de afaceri, cat si pentru un sejur turistic sau evenimente sportive.

In cele patru etaje ale hotelului stau la dispozitia clientilor 20 de camere cu doua paturi si 2 apartamente, care pot fi inchiriate in regim single sau double. Confortul clientilor care ajung la Targu Mures pentru afaceri sau agrement, este oferit de camerele dotate cu televizor, telefon, minibar, aer conditionat si Internet gratuit. Clientilor care sosesc cu masina proprie, oferim parcare privata si pazita, fara costuri suplimentare.

Restaurantul din incinta hotelului este locul ideal pentru organizarea unor evenimente mai mici si totodata avem la dispozitia clientilor si o sala de conferinte de 20-30 locuri, cu dotarile necesare organizarii unor cursuri sau prezentari de produse. Pentru relaxare si recreere va punem la dispozitie sala de fitness si sauna.

Facilitati cazare Hotel EVEREST

✅ Aer conditionat
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.