Hotel BABILON Bucuresti Sector 2

HOTEL BABILON este cel mai nou hotel situat in zona de NE a Bucurestiului in apropiere de Institutul Clinic Fundeni (Spitalul Oncologic Fundeni), Spitalul Sf. Pantelimon, Universitatea Lumina si Stadionul Juventus Colentina.
Amplasat in apropierea drumului E85 spre iesirea din Bucuresti si Centrele Comerciale Doraly si Europa (Dragonul Rosu) avand in apropiere Lacul Colentina, Parcul Motodrom si Manastirea Plumbuita, aproape si usor de ajuns in centrul Capitalei (tramvaiul 21, troleibuz 66), Gara de Nord
(autobuze 182,282), Arena Nationala (autobuz 253 si tramvai 40,56).
Daca doriti sa ajungeti in centrul Bucurestiului la Universitate sau Teatrul National in apropierea hotelului aveti statia troleibuzului 66 sau tramvaiul 21.
Camerele sunt modern mobilate cu paturi matrimoniale sau pentru o persoana, baie proprie cu cabina de dus si dispun de sistem individual de climatizare, minibar, televizor, televiuzine prin cablu, conexiune la internet (wireless) gratuit.
Situate la etajul 4 al cladirii cele doua apartamente sunt modern mobilate cu camere mari (dormitor si sufragerie prevazuta cu canapea extensibila) si baie pe masura (prevazuta

Facilitati cazare Hotel BABILON

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.