Hotel Afrodita Baile Herculane

Hotelul Afrodita din Baile Herculane a fost redeschis in data de 08 iulie 2012 si va intampina cu arhitectura lui deosebita, cu un design de exceptie si finisaje la cele mai inalte standarde de calitate. Hotelul Afrodita din Baile Herculane are 220 de camere cu vedere spre munti, distribuite pe 14 nivele. In urma lucrarilor de modernizare hotelul are o imagine noua, ridicandu-ne la un nivel in conformitate cu unitatile de cazare din Uniunea Europeana.

Centrul Welness va ofera posibilitatea de a evada din stresul vietii moderne si de a intra intr-o oaza de calm si pace , unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Atmosfera, tratamentele si efectele curative ale naturii va vor face sa va simtiti renascut.

In intampinarea nevoilor Dumneavoastra, noi va oferim urmatoarele servicii :

- piscina interioara ;

- cascada para ;

- jacuzzi ;

- sauna ;

- masaj ;

- sezlonguri cu hidromasaj in piscina ;

- mini piscina pentru copii ;

- zona de relaxare prin cromomeloterapie.

Restaurant Premier de 450 de locuri sau Restaurant Labirinth de 250 de locuri. De asemenea va punem la dispozitie 2 sali de conferinte dotate cu toate echipamentele necesare.

Facilitati cazare Hotel Afrodita

✅ Aer conditionat
✅ Beauty center
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.