Hostel Doua Salcii Aiud

Hostelul Doua Salcii de *** 3 stele situat in Aiud la iesirea catre DJ 107M: Rimetea - Buru, hostelul "Doua Salcii" va invita sa petreceti clipe de neuitat intr-o zona linistita, aproape de padure. Construit in 2006-2007, hostelul are o fatada placuta potrivita pentru locul in care se situeaza, culorile imbinandu-se armonios cu natura. Atat constructia, cat si amenajarea ei au un nivel calitativ ridicat. Hostelul va pune la dispozitie 28 de camere cu 2-3 paturi, cu bai proprii si televizor, avand in hol un bar. Curtea gazduieste locuri de parcare suficiente pentru toti turistii, loc de joaca pentru copii, spatiu de relaxare.

Totodata, hostelul detine si o sala de mese de 40 de locuri si o sala de 350-400 de locuri pentru diferite evenimente.Se poate pregati gratar in curte, sau opta pentru o masa delicioasa in incinta unitatii pregatita de bucataresele noastre pricepute.In cazul in care sunteti iubitor de vinuri puteti beneficia (contracost) de o degustare de vinuri la crama ”Logos”, unde veti intalniti soiuri exceptionale de vin din zona, cum ar fi: Plebanos( un cuvee de vinuri marca proprie ) , Muscat Ottonel, Traminer, Riesling Italian, Pinot Gris, Fetesca Regala.

Facilitati cazare Hostel Doua Salcii

✅ Frigider
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.