Hotel Golf Pianu Pianu De Jos

Golf Hotel Pianu este situat intr-o locatie linistita in Pianu de Jos, langa Clubul de Golf Paul Tomita. Ofera o piscina in aer liber gratuita cu sauna, precum si o terasa cu bar langa piscina. De asemenea, asigura acces gratuit la internet Wi-fi. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria locala si internationala, care pot fi savurate in aer liber, cu vedere la peisajul inconjurator si padurile de stejari vechi.

Toate camerele elegante ale Golf Hotel Pianu sunt prevazute cu aer conditionat, TV cu ecran LCD cu canale prin satelit si terasa privata cu mobilier de exterior. Baia spatioasa are cada sau dus. Proprietatea include un loc de joaca pentru copii.

Receptia cu program nonstop poate rezerva antrenamente, jocuri sau lectii de golf, sau activitati de pescuit in zona. Oaspetii pot achizitiona echipament pentru minigolf de la magazinul hotelului. Pe o raza de 15 de minute de mers cu masina, puteti vizita atractiile din zona, printre care cetatea Alba Carolina si manastirea Afteia. Soseaua Transalpina este la aproximativ 15 km.

Facilitati cazare Hotel Golf Pianu

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.