Cabana PATRIK Lunca Bradului

Cabana Patrik este situata, la o altitudine de 642 m, pe Valea Piriului Jirca, afluent al piriului Salard, piriu care se varsa in riul Mures in dreptul loc. Salard. Aceasta localitate se afla pe drumul de legatura intre loc Reghin si Toplita la 45 km de Reghin respectiv 20 km de Toplita. Starea drumului de acces este foarte buna.

Zona in care este amplasata cabana se preteaza la plimbari si excursii in aer liber. In living exista tv lagat la Digi, internet. In zona exista semnal pentru mobile pe orange.

Daca sunteti amatori de pescuit, puteti face acest lucru in piriul Jirca aflat la 50 metri de cabana, in piriul Salard aflat la 1, 5 km sau in riul Mures la 2, 5 km de cabana. Tot la 2, 5 km de cabana se afla o pastravarie de unde, daca ati avut ghinion la pescuit, puteti sa faceti totusi aprovizionarea cu peste.

Daca sunteti amatori de ski puteti face acest lucru pe cele doua partii existente in loc. Toplita la 23 km. ( Prezentare partie pe site-ul Partiatoplita. Ro )

Cabana este compusa din 2 camere, 1 living, bucatarie, baie si dispune de apa calda, curent, foisor. Cabana se inchiriaza la cheie. Capacitatea maxima de cazare in paturi este de 14 persoane, recomandarea noa

Facilitati cazare Cabana PATRIK

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Terasa
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.